Onze werkwijze van A tot Z

Crown Tent staat voor:

  • Makkelijk bereikbaar
  • Snel handelen
  • Prettig contact

Wat voor recreatiebedrijf u ook heeft, wij denken graag met u mee voor het leveren en plaatsen van de tenten. Of u nu een vakantiepark met 1000 plaatsen of een mini-camping met 20 plaatsen heeft, elk bedrijf is uniek en wil haar gasten een heerlijke vakantie bezorgen. 

In onze gesprekken zal de beleving op uw bedrijf en van uw gast centraal staan. Een goed contact is wat ons betreft het uitgangspunt van een fijne samenwerking.

Na het eerste contact gaan wij persoonlijk kijken naar uw wensen en de mogelijkheden op uw camping/park. U heeft 1 aanspreek punt voor al uw vragen en wensen. De gehele periode van order t/m de oplevering staan wij voor u klaar.

Na het eerste contact komen wij uw wensen inventariseren en kijken wij naar de mogelijkheden op uw park. Na dit gesprek overleggen we met u wat de beste opties zijn. Hierna sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte.

Wanneer u een order plaats gaan wij samen inventariseren wat er op de camping aan voorbereiding nodig zijn voor het plaatsen van de accommodatie. Hierna leggen we een datum vast wanneer er begonnen kan worden met het plaatsen van de accommodaties.

Wij stellen samen met u een opleverdatum vast. Aan het einde van het eerste seizoen komen we langs om de Lodge Tent na te lopen en te adviseren voor de winter periode.