Bekijk ons aanbod luxe Lodge Tenten

Door onze ruime ervaring met het plaatsen en verhuren van tenten door heel Europa hebben we, door onze kennis te bundelen, mooie en goed renderende accommodaties voor u samengesteld. Alle tenten hebben een luxe uitstraling, zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en daarbij ook nog een scherp geprijsd. Wij nemen het plaatsen van de tenten voor u uit handen en zorgen dat dit netjes gebeurd.

Bekijk hier de voordelen en specificaties van onze Lodge Tenten>>

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel ons dan via +31 318 503 373.


Lodge Tent - Basic

In deze compacte Lodge Tent kunnen uw gasten een fijne vakantie vieren en nog wel het echte kampeergevoel krijgen . Deze tent is ideaal als u een natuurcamping heeft.
no price available

Lodge Tent - Home Royal

Het type Home Royal kiest u voor grote, luxe Lodge Tent die geschikt is voor 6 personen. De grote veranda met een luifel van 2,35 m breed is een verlengde van het woongedeelte.
no price available

Lodge Tent - Home Royal de luxe

Wilt u uw gasten het beste van het beste bieden? Dat gaat zeker lukken met het type Home Royal de luxe. Dit type is nog een stukje groter dan de normale Home Royal.
no price available

Bell Tenten

De Bell Tent is de ideale tent voor een pop-up camping, een boscamping of een festival. De Bell tenten zijn snel en makkelijk op te zetten.
no price available